Straatwerk

Kooiker Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in bestratingswerkzaamheden, zowel machinaal als met de hand. We maken gebruik van moderne bestratingsmachines. Hiermee werken we efficiƫnt, nauwkeurig en snel en zorgen voor een prachtig en strak resultaat. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerde vakmensen en inzetbaar op elk project.

Onze bestratingswerkzaamheden

Wat verstaan wij onder straatwerk?

Onder straatwerk verstaan wij het aanleggen en onderhouden van verschillende soorten verhardingen op de grond, zoals trottoirs, wegen, parkeerplaatsen, pleinen en fietspaden. Het omvat ook het leggen van bestratingen, klinkers, tegels, asfalt en andere soorten bestratingen, evenals het installeren van goten, putten, drempels en andere soorten afwateringsvoorzieningen. Bovendien kan straatwerk ook het aanbrengen van markeringen, zoals strepen en symbolen, omvatten om de weggebruikers te begeleiden en verkeersstromen te regelen.

Kortom, alles wat te maken heeft met het aanleggen en onderhouden van verhardingen op de grond in de openbare ruimte of bedrijventerreinen valt onder straatwerk.

Totaalpakket in straatwerk en bestratingen

Wij houden ons niet alleen bezig met straatwerk en bestratingen, maar verzorgen het totale plaatje. Wij pakken de volgende zaken voor u op:

Maar ook:

Het totaalpakket aan diensten leveren we op basis van vooraf afgesproken prijzen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Op deze manier kunnen we gemeentes volledig ontzorgen.

Reinigen van straatwerk

Naast het aanleggen van bestrating en ander straatwerk zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen van bestrating. Wij richten ons hoofdzakelijk op het reinigen van waterpasserende- en waterdoorlatende bestrating. Hiervoor hebben we een unieke machine ontwikkeld die het mogelijk maakt de voegen diep te reinigen.

Volgende
Vorige

Wij werken o.a. voor