Over Kooiker Aannemersbedrijf

Kooiker Aannemersbedrijf is allround expert op het gebied van infrastructuur en grondwerk. Met jarenlange ervaring in combinatie met een geavanceerd machinepark en deskundig en gecertificeerd personeel, zijn wij de ideale partner in complexe infraprojecten. Het aannemersbedrijf is onderdeel van de Kooiker Groep en kan bouwen op diverse expertises zoals maatvoering en zuig- en blaastechniek. Door de combinatie van deze expertises zijn wij in staat een totaalpakket aan te bieden van tekening tot uitvoering voor een scherpe prijs.

Doorontwikkeling

Kooiker is altijd op zoek naar de beste oplossingen om efficiënter, veiliger en effectiever te kunnen werken. Zo ontwikkelen we ook zelf machines die hier een bijdrage aan kunnen leveren en de kwaliteit verhogen. Dit resulteert bijvoorbeeld in de Zijtra en de zeer geavanceerde reinigingsmachine voor waterdoorlatende en waterpasserende bestrating. Machines die de kwaliteit naar een hoger niveau weten te tillen.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan bij Kooiker Aannemersbedrijf hoog in het vaandel. Wij beschikken over de volgende certificaten:

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, bestaat ons personeelsbestand uitsluitend uit vakmensen. Wij werken met gediplomeerde stratenmakers, vakmannen Grond-, Water- en Wegenbouw (GWW), gekeurde grondwerkers Bodemsanering (volgens CROW 132) en DLP’ers. Ook zijn onze werknemers geschoold voor BHV, veilig werken op het spoor en veilig werken langs de weg. Onze medewerkers hebben minimaal VCA Basis op zak.

Wij investeren doorlopend in de opleiding van onze mensen en vinden het belangrijk om hen doorgroeimogelijkheden te bieden. Kooiker Aannemersbedrijf is dan ook een erkend leerbedrijf SBB, met volop mogelijkheden voor een opleiding of stage.

Gediplomeerd personeel

Erkend leerbedrijf

Kooiker Aannemersbedrijf is tevens een Erkend leerbedrijf SBB

Bekijk ook

Werken bij Kooiker Aannemersbedrijf

Wij zijn een innovatieve organisatie met jong, enthousiast en gedreven medewerkers. Wil je daar ook onderdeel van uit maken en persoonlijke groei doormaken? Bekijk dan onze vacatures. Tot snel.

Bekijk alle vacatures

Wij zijn o.a. werkzaam voor