Herinrichting

Bij herinrichting van binnenstad, een woonwijk, industriegebied, of buitengebied passen we aan, vernieuwen en/of verbeteren we de fysieke omgeving van een buurt of centrum. Dit kan onder meer betrekking hebben op het herinrichten van straten, pleinen, parken, openbare ruimtes en gebouwen om ze veiliger, aantrekkelijker en duurzamer te maken voor bewoners, bezoekers en ondernemers.

Doel van herinrichting wijk of buurt

Herinrichting van een woonwijk of stadscentrum kan verschillende doelen hebben, zoals het verbeteren van de mobiliteit en het vergroten van de leefbaarheid en veiligheid van de buurt. Het doel is om de kwaliteit van de omgeving en het welzijn van de mensen die er wonen, werken en verblijven te verbeteren.

Kooiker Aannemersbedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van herinrichting van binnensteden en woonwijken. We onder andere diverse herinrichtingsprojecten mogen verzorgen voor de Gemeenten Staphorst, Emmen, Zwolle, Meppel, Kampen en Hardenberg.

 

Informatie aanvragen

Wilt u de binnenstad aantrekkelijker maken? Is de verkeersveiligheid in een woonwijk in het geding? En is herinrichting een mogelijke oplossing? Wij denken graag met u mee. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op
Volgende
Vorige
Verwijderen oude bestrating voor herinrichting en herbestrating Staphorst NO
Herinrichting woonwijk Staphorst Noord Oost fase 2
Aanleg nieuwe riolering en herinrichting Staphorst Noord Oost
Machinaal bestraten met Roadprinter en afreibalk
Groot onderhoud bestrating Holtstraat Gemeente Emmen
Herinrichting Ebbinge Wubbenlaan Staphorst
Machinaal straten bij herbestraten en herinrichten Ebbinge Wubbenlaan Staphorst
Roadprinter bij herinrichten Ebbinge Wubbenlaan Staphorst
Inzet Zijtra en Roadprinter bij bestrating Oranjebuurt Dedemsvaart
Hergebruik stenden bij herbestrating Oranjebuurt Dedemsvaart
Herbestraten en opwaardering Oranjebuurt Dedemsvaart
Bestratingswerkzaamheden herinrichting Oranjebuurt Dedemsvaart
Herinrichting entree Hogeschool Windesheim
Nieuwe entree Hogeschool Windesheim Zwolle na herinrichting

Wat doen we bij herinrichting

Er zijn verschillende aspecten waarmee u te maken hebt bij de herinrichting van een woonwijk of stadscentrum. Een belangrijk aspect is het verbeteren van de toegankelijkheid en mobiliteit. Daarnaast is het verbeteren van de veiligheid een belangrijke reden om aan herinrichting te denken. Bij de herinrichting voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

Service in een totaalpakket

Bij de herinrichting doen wij meer dan alleen de fysieke werkzaamheden, we verzorgen het totale plaatje. Wij pakken de volgende zaken voor u op:

Het totaalpakket aan diensten leveren we op basis van vooraf afgesproken prijzen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Op deze manier kunnen we gemeentes volledig ontzorgen.