Terreininrichting

Herinrichting terrein

De omgeving is één van de eerste indrukken van een bezoeker. Niet alleen de presentatie, maar ook de kwaliteit van de uitvoering. De inrichting van een terrein speelt daarbij een belangrijke rol. Geef daarom uw terreininrichting uit handen aan een professional.

Terreininrichting door Kooiker Aannemersbedrijf

Met Kooiker Aannemersbedrijf B.V. hoeft u zich tot slechts één aanspreekpunt te wenden. Naast grond- en straatwerk helpen wij u graag bij uw terreininrichting. Uitstraling, kwaliteit en gebruiksgemak staan daarbij voorop.

Wat is terreininrichting

Onder terreininrichting verstaan we alle werkzaamheden die noodzakelijk zijn voordat een terrein rond een bedrijf of zorginstelling in gebruik genomen kan worden. Dat gaat van het ontwerp tot en met de begroeiing en de bankjes. Hieronder valt bijvoorbeeld:

Van hekwerk tot bekabeling en van fietsenstalling tot verkeersbord: het inrichten van terreinen behoort tot één van onze expertises, waarbij wij snel en efficiënt te werk gaan. Door een uitgebreid netwerk aan leveranciers kunnen wij altijd voorzien in uw wensen.

Terreininrichting

De voordelen van Kooiker Aannemersbedrijf B.V

  • Eén aanspreekpunt
  • Groot netwerk met leveranciers
  • Van plan tot uitvoering bij één partij
  • Jarenlange ervaring
  • Gediplomeerd en gecertificeerd personeel

Wat verstaan we onder terreininrichting?

Terreininrichting is alles wat te maken heeft met de functionaliteiten rond een bedrijfspand, overheidsgebouw of winkelpand. Te denken valt aan het parkeerterrein, de bestrating rond het pand, maar ook het ontwerp, het straatmeubilair en zelfs laadpalen voor elektrische auto’s. Vaak is het voor de bezoeker de normaalste zaak van de wereld, maar toch moet er goed over na gedacht worden. Kennis en ervaring helpt bij een goede inrichting. Een functioneel “terrein” begint al op de tekentafel.

Projecten m.b.t. terreininrichting

Volgende
Vorige

Advies en kosten Terreininrichting

Wilt u een kostenindicatie ontvangen voor terreininrichting? Heeft u meer informatie nodig of een offerte ontvangen voor uw project? Neem contact op of vraag vrijblijvend om een offerte. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Neem vrijblijvend contact op

Wij werken o.a. samen met...