Rioolwerken

Rioolwerken: aanleggen, vervangen en aansluiten

Bij Kooiker Aannemersbedrijf B.V. bent u aan het juiste adres voor al uw rioolwerken. Onder rioolwerk verstaan we het aanleggen, vervangen en aansluiten van:

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van hemelwaterafvoer (HWA), vuilwaterafvoer (VWA) en infiltratieriool. Ook bij het aanleggen of vervangen van drukriolering en persleidingen kunnen wij u van dienst zijn.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze rioolwerken en de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op
Kooiker Saugbaggersales

Waarom Kooiker Aannemersbedrijf B.V. voor rioolwerk?

Kooiker Aannemersbedrijf is een veelzijdig bedrijf en kan putten uit vele expertises. Daarom zijn wij de ideale partner voor het aanpakken van grote infra projecten.

  • Leveren van een totaalpakket aan diensten
  • Flexibel in planning en werkzaamheden
  • Innovatief
  • Proactief
  • Veel diensten in eigen beheer, minder afhankelijkheid van andere partijen

Rioleringswerken nieuwbouw

Bij rioleringswerken nieuwbouw verzorgen we de aanleg van onder andere het hoofdriool en de aansluitingen op de nieuwbouwwoningen. Bij het bouwrijp maken van een nieuwbouwlocatie houden we direct rekening met de aanleg van het riool. Doordat we een totaaloplossing bieden heeft u ook maar één aanspreekpunt. Dat werkt wel zo gemakkelijk.

Riolering en leidingwerk reinigen en inspecteren

Ook voor het reinigen van rioolbuizen en duikers bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze grondzuigauto’s hebben we al menig dichtgeslibd riool en duiker leeggemaakt. Ook het aanleveren van inspectiebeelden achteraf regelen wij graag voor u.

Totaalpakket: het voordeel van Kooiker Aannemersbedrijf B.V.

De diverse rioleringswerken voeren wij van A tot Z uit, waarbij we ook het grondwerk en de verhardingswerkzaamheden voor onze rekening kunnen nemen. Zo kunt u uw rioleringswerkzaamheden, grondwerken, straatwerk en terreininrichting uitbesteden aan één partij, waarbij u zich tot slechts één aanspreekpunt hoeft te wenden.

Levering materialen voor rioolwerken

Ook voor leveranties van PE, PVC of betonbuizen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze goede contacten met leveranciers kunnen wij deze materialen leveren voor een scherpe prijs.

Rioolwerk en herinrichting in de praktijk

Herinrichting en afkoppelen Oosterparallelweg Staphorst