Infra

Zoek je een specialist op het gebied van infra? Wij hebben jarenlange ervaring in wegenbouw, terreininrichting en het bouw- en woonrijp maken van locaties. Wij beschikken over een groot machinepark geschikt voor o.a. grondverzet, graafwerkzaamheden, machinaal bestraten, grond- en zandzuigen en grond- en zandblazen.

Onze infra-diensten op een rij

Er zijn geen resultaten gevonden.

Wat verstaan wij onder infra?

Infra is alles dat te maken heeft met bouw en onderhoud van de infrastructuur. Hieronder valt de grond-, weg- en waterbouw. Wij houden ons specifiek bezig met bouwprojecten op het gebied van grond- en wegenbouw.

Onder de infra bouwprojecten vallen onder andere:

Infra-diensten

Onze infra-diensten gaan verder dan het aanleggen en bestraten van wegen. Wij bieden een totaaldienst van tekentafel tot de uitvoering van idee├źn. Denk daarbij ook aan de aanleg van groenvoorziening, hemelwaterafvoer, parkeermogelijkheden en de inrichting met bankjes, elektra en dergelijke. Samen met Kooiker Maatvoering en Kooiker Zuigtechniek hebben we alle disciplines in eigen huis.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten? Of een geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor de herinrichting van een woonwijk of binnenstad, het woonrijp maken van een nieuwbouwwijk of het bouwrijp maken van een terrein? Neem dan contact op.

Contact opnemen
Volgende
Vorige
Herinrichting en opwaardering Oranjebuurt Dedemsvaart
Bestratingswerkzaamheden herinrichting Oranjebuurt Dedemsvaart
Woonrijp maken nieuwbouwwijk de Cirkel Hardenberg
Machinaal straten met Roadprinter en afreibalk de Cirkel Hardenberg
Resultaat groot onderhoud bestrating Holtstraat Gemeente Emmen
Groot onderhoud bestrating Holtstraat Gemeente Emmen
Gebruik shovel groot onderhoud Holtstraat Weerdinge
Machinaal straten met Roadprinter in Trondheim Noorwegen